Dette har ingen ting med padling å gjøre

…..men sosial trening er viktig det også. I helga var det CA oktoberfest arrangert av CA øl. Da fikk Leif og Arne en god mulighet til å trene sosiale ferdigheter. Vi fikk også drukket en god slump med forskjellige øl, noe som neppe bidrar positivt til formutviklingen som er så sårt tiltrengt før vi kaster loss i Svinesund.

To som smører gammel rust med godt øl.

Forfatteren sitter nå i sofaen med kuppelhue og en kraftig forkjølelse. Kajakken får være parkert i reolen noen dager. Vel vitende om at Leif ikke kommer til å ligge på latsiden, og at Trond har kommet til Norge og startet padlingen er jeg redd det kommer til å koste noe å henge på de to andre. Men heller syk nå enn når vi er på tur. Får håpe at når formen er tilbake, og at jeg blir ferdig med å være syk for i år.

Nesten helg kommer Trond til Norges tyngdepunkt (Trondheim), så da er planen at vi skal få oss en tur på fjorden og få satt oss litt ned med turplanlegging. Det blir stas!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s