Pimp my ride

Min nye Stellar S18 ankom på fredag formiddag. For å spare båten litt hadde jeg bestilt kjølstripe som måtte monteres. Mine evner når det kommer i arbeid som krever finish beskrives gjerne på trøndersk som «klæbbat». For å få dette til å se sånn noenlunde ut spurte jeg da vår gode padlevenn Sigurd Edvardsen om hjelp.

Sigurd, en kløpper på å fikse båter
Nesa er spiss og fikk seg litt ekstra beskyttelse
Stellaren fikk jomfruturen på fjorden i dag.,

Fikk jomfruturen med båten i dag. Det var en positiv opplevelse. Vi fikk noe sjø (mer enn på bildet her ja). Den er lett å drive fremover og føles trygg i sjøen. Ble noen morsomme surfebølger på vei hjem og den ble villig med. Tror jeg kanskje må flytte frem setet litt, men litt justering må man regne med. Dette tror jeg blir bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s