UTE Depot støtter Tre rustne menn

Vi har vært så utrolig heldige å få med UTE Depot som støttespiller. For de som ikke kjenner UTE Depot så holder de til på Røros og er importør av Benno, Tubus, Exped og Ortlieb. Benno som leverer el-sykler og Tubus som leverer bagasjebærere til sykkel er ikke så relevant på en kajakkekspedisjon, men Exped og Ortlieb leverer masse utstyr som vi trenger på en slik tur. Begge merkene leverer utmerket kvalitet og vi er utrolig glad for å kunne benytte utstyret fra disse leverandørene på denne turen.

Vi vil selvfølgelig benytte Exped sitt oppblåsbare underlag med tilhørende stoltrekk. Jeg har i flere år sagt jeg ikke drar på overnattingstur tur uten underlaget og stoltrekket, og siden jeg gikk til innkjøp av underlag og trekk for en del år siden har jeg heller aldri dratt på overnattingstur uten. Den sovekomforten underlaget gir, og den muligheten stoltrekket gir til å sitte oppreist med støtte i ryggen har gjort leirlivet til en helt ny opplevelse. Vi vil også ha med oss soveposer, pakkesekker med ventil og kompresjon, dagstursekker (vanntette), kartmapper og oppblåsbar pute fra Exped. Vann sekker og pakksekker fra Ortlieb har vært trofaste følgesvenner på mange turer og blir selvfølgelig med på denne turen også. I tillegg vil vi benytte drikkesystem som gjør at vi kan bruke en 2l vannsekk til drikkereservoar mens vi padler.

Leif vil ha ståhøyde i sitt telt og tar med ett han har fra før. Arne og Trond vil campere sammen i et Exped Pegasus telt som vi har stor tro på at vil gi oss god komfort både når vi skal sove og når vi skal slappe av på stoltrekkene. Teltet er også laget for å kunne stå i sterk vind, og det trenger man på en slik tur.

Merom hvordan dette utstyret fungerer i bruk vil følge når vi kommer i gang. Vi gleder oss til å teste!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s