Dag 2

I dag kjente vi alle at det hadde vært en lang økt i går. Brukte en del tid på å få brutt leir og pakket kajakker. Rutinene sitter ikke helt. Var ikke på vannet før 11 i dag. Vi blir vel bedre etterhvert, håper vi.

Fikk et hyggelig besøk fra Odd på morgenen i dag. Noe så sjeldent som en havpadler fra Kongsberg. Har vært på kurs hos Trond så her var det mye å prate om. Takk for besøket Odd.

Fra venstre: Leif, Odd, Trond og Arne

Før vi skulle krysse over til Stavern dukket Helge Martin og Hanne opp. Arne og Helge Martin har vært på videregående kurs sammen og padlet Frøya rundt ( i en smell). Hyggelig å se Helge Martin og Hanne igjen😀I Stavern møtte vi Arne sin Torill og Marianne. Torill er på vei hjem til Trondheim etter å ha kjørt Arne og Leif til Svinesund. Arne fikk levert fra seg ei gryte det ikke er plass til og fikk ei bukse til bruk i leir.

Like etter Stavern møtte vi Kyrre som hadde funnet oss på sporingen. Hyggelig å treffe deg og takk for guidingen gjennom skjærgården.

Kyrre. Havpadler fra Ålesund

Riva er nyttig for å unngå å ligge å velte seg i møkk😄

Det ble camp like utenfor Nevlunghavn. Tripptelleren stoppet på vel 91 km i dag. Det skulle gi nesten 4 mil i dag også. Nå snorker de to andre gutta så då får jeg også kople av. God natt!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s