Dag 3

Dagen i dag ble tung. Leif var ikke i form. Vi forsto fort at det ikke ville bli Grense Jakobselv på Leif. Etter morgenens oppsummering ble det klart at vi søkte inn mot nærmeste legevakt. Det ble Kragerø. Det ble en tung ferd for Leif i dag. Det som var igjen av krefter ble brukt, og med litt hjelp fra de to andre rustne menn kom vi da endelig frem.

Leif og Trond tok turen opp på legevakta. Etter en legesjekk ble det klart at sykehuset ble neste stopp for Leif.

Arne har slekt på Sørlandet og min gode fetter Anders satte seg i bilen i Arendal og kjørte opp til Kragerø for å hente utstyret til Leif. Det er nå godt lagret på sommerstedet vårt i Arendal.

Trist at ikke Leif blir med oss videre, men samtidig godt å vite at han nå er godt tatt vare på. Snakket nettopp med Leif. Det var rett å avslutte for Leif her. Han er på bedringens vei. Det er vi utrolig glade for å høre.

Jeg og Trond føler fortsatt at vi er tre rustne menn på tur. Leif er med både i ånd og som mentor. Butter det imot eller vi lurer på hva vi skal gjøre så ringer vi til Leif. Svært få har gjort så mye i kajakk som den mannen.

Det lune smilet kommer vi til å savne

I morgen bærer det videre sørover for meg og Trond. Vi har tenkt å holde det gående.

Her sover jeg i natt. På ei brygge

Trond fikk låne båten til sykepleier på nattevakt og sover inne.Det må nevnes at etter sigende (ref. Trond) så har Kragerø antagelig verdens hyggeligste sykepleiere. Leif ble utrolig godt tatt vare på.

GPS’en stoppet på 12,2 mil i dag så det ble da 3 mil i kajakk i dag også.

5 kommentarer om “Dag 3

  1. Så leit å høre og så godt at det står bra til med Leif. Jeg heier på de tre rustne og har dere i tankene. God bedring Leif. Venter spent på flere innlegg. Ha ei riktig god natt.

    Likt av 1 person

  2. Det var synd at Leif måtte gi seg! Trist for dere to å miste en så fantastisk makker. Han selv er sikkert veldig skuffet. Det positive er at vi her i Trondheim får ham tilbake litt fortere. God tur videre!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s