Dag 6

Godt å ligge i seng og stå opp til mors hjemmebakst i dag.

Bruttern ble med som gjestepadler i dag. Kom oss av gårde sånn i noenlunde rett tid og la ut i et fantastisk vær….igjen. Ruta gikk ut av Galtesund før vi knakk av i retning sør-vest mot Grimstad.

Gjestepadler Leiv og Trond med Store og Lille Torungen i bakgrunnen

Hadde fin dytt i ryggen på vei nedover mot Grimstad. Her ventet Øystein og Roger som er venner av familien Eri med en flott lunsj. Sånt kan vi like. Noen som føler for å høyne?

Leiv, Trond, Øystein og Roger og et deilig lønsjbord

Med stinne mager klemte vi ræva gjennom sargen og satte kursen videre mot sør-vest. (For de som ikke er er kjent med kajakk-terminolog så er sargen kanten rundt sittebrønnen hvor vi fester spruttrekket).

Bruttern satte nesa hjemover til Arendal og fikk ei økt på over 4,5 mil i dag han også. Takk for følget Leiv. Hyggelig å ha deg med!

Vi har nå slått leir på ei kjempefin slette rett utenfor Lillesand. Her ble det pannekaker og flesk. Bra vi brenner litt kalorier i løpet av dagen.

Lurer på om de kjenner lukta av bacon i Lillesand?

Fikk besøk av en som også satte pris på svenske pannekaker

I morgen står vi opp, padler over sundet til Lillesand for bunkring før det bærer nedover gjennom Blindleia. Det er meldt nord-øst. Bedre kan man ikke få det når man skal reise sør-vest.

GPS’en stoppa på 230 km i dag. Det skulle gi ca 40 km i dag det. Med god medvind ble dette som en halv hvile dag å regne.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s