Dag 8

Deilig å våkne uthvilt i seng i dag. Vi sov som steiner begge to.

En trekkfull dag i dag. Har hatt et par rundinger av noen nes som har satt oss litt på prøve. Ellers så er jo vinden i ryggen så man skal jo ikke klage.

Greit med tette luker i dag

Vi var litt sultne etter å ha droppet middagen i går og stoppet under veis for å få i oss noe varmmat. Det ble satt til livs en kg med laks og en god slump spagetti. Tydelig at kroppen trenger næring.

Trond varter opp med laks

Skulderen til Arne verker. Prøver med både høye og lave tak for å sjekke hva som funker. Er neimen ikke sikker. Nå her jeg fått i meg litt Voltarol. Håper det tar luven av det. Det kiler litt i skuldra til Trond også, men ikke i samme grad som Arne.

Vi er snart fremme ved Spangereid- kanalen. Det blir ikke Lindesnes på oss. Det er meldt for mye vind. Vi går altså på innsiden. Akkurat nå er vi glade kanalen ble åpnet igjen slik at vi slipper å ligge å vente på været.

The kings of trespassing har nå funnet seg en overbygd veranda hvor vi planlegger å sove. Med en tarp oppspent kan vi holde regnet ute.

Arne kveler en gjesp. Litt småsliten av å kjenne skuldra hele dagen.

GPS’en stoppet på 323 km i dag. Det skulle gi 44,5 km i dag. Etter åtte dager holder vi 4 mil om dagen i snitt, med en halv hviledag og en tur til legevakten må det kunne være godkjent.

2 kommentarer om “Dag 8

  1. Kan det være at rusta han angrepe meir enn døkk har villa innrømme?😃🤣. Men åkke som, ha ein god tur vidare…

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s