Dag 12

Deilig å sove i seng og kunne sitte til bords og spise frokost. Så var det bare å få på fuktig ull og tørrdrakt og pakke kajakk igjen.

Roy var tilbake fra lamming og så oss avgårde på dag 12

Kysten fra Åna-Sira og opp til Egersund er dramatisk. Her går bratte fjell rett i sjøen. I tillegg er det mye strøm. Det gir rotete sjø. Vi la oss langt ut for å unngå å få for mye refleksbølger. Med en god avstand inn til land og en kyst som ikke inviterer til ilandstiging ble det ei lang økt i sjøen. Det ble 2,7 mil uten å sette føttene på fast grunn. Må si det var deilig å få flatt hav gjennom Egersund. Blir litt trøtt mellom øra av å sitte lenge i skvalpesjø. Når det er sagt så må vi si at vi så langt har vært nesten merkelig heldig med været. Mange dager med sol og vind i ryggen og lite vind på utsatte strekk. Vi stresser litt nå med å nå over Boknafjorden før nordavinden setter inn på torsdag. Håper vi rekker det.

Dramatisk kyst

Etter å ha passer Egersund og masse fine leirplasser hadde vi fortsatt litt krefter igjen og ville nå litt lenger. Da vi endelig fant ut at det var nok var vi kommer ut i litt grovere terreng igjen. Lite landingsplasser og lite egnet for telt. Vi ble da på nytt tvunget til å låne et åpent båtskjul og en veranda med tak.

Bedre å lage mat under tak når det regner.
Trespassing kings

GPS’en stoppa på 447 km i dag. Det går da fremover. Ble 4,7 mil i dag da.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s