Dag 16

Telefonen til Trond har sviktet. Vi tok turneen inn til sentrum for å skaffe en ny. Haugesund som så mange andre bykjerner har kun ting man ikke trenger. Da ble det buss ut til Amanda senteret.

Arne og Trond klare for shopping

Vi fikk kjøp med litt gass og annet vi trenger. Arne fikk sendt inn nødpeilesender til leverandør. Da var turen kommet til Elkjøp og ny telefon. Det tok tid, veldig lang tid. Trond ble etter en evighet sendt avgårde med en ny Cat telefon. Under lunsjen skulle vi starte opp telefonen. Det funket ikke. Tilbake til Elkjøp hvor det ble bekreftet at noe var feil med telefonen. Jeg måtte vente en liten evighet og benyttet sjansen til en liten dupp i en gamer stol. Må si ungdommen har sans for komfort. Uansett nå har Trond ny telefon som han kan ringe med.

Ikke akkurat plassen vi hadde tenkt å henge i dag

I dag har vi sett på været ca 1000 ganger. Det blir ikke bedre av det forstår vi. Tok turen ut på kaia og snakket med en på Redningsskøyta. Ble ikke akkurat oppmuntrer av det heller. Ingen god ide å ta Sletta i disse forholdene fikk vi høre.

Vi har funnet en campingplass et par km nord for Haugesund. Da er planen i morgen å pakke kajakker og legge ut for å sjekke forhold. Blir det for stritt legger vi kursen inn på campingen og roer ned. Det er nok mest sannsynlig at camping blir løsningen, men vi skal nå ut å sjekke i hvert fall.

Tok bena fatt i ettermiddag og gikk ut til campingplassen for å sjekke forholdene. Her i enden av Sletta var det ikke noen trivelig på sjøen.

I dag hadde det ikke vært mulig å få kajakker opp til campingen en gang

Vi har vært urbane i dag og vært på kjøpesenter, spist lunsj på McDonalds og vietnamesisk til middag. Nå håpet vi at værgudene slipper oss ut i villmarken igjen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s