Dag 20

Fryktelig så kaldt det skal være her på Sør-Vestlandet. Da vi våknet i dag var teltet fullt av rim. Heldigvis var det klar himmel og solen tittet snart frem og varmet godt.

Å mai du skjønne milde

Våt ull ble hentet til tørk, mens pakking og frokost foregikk. Egentlig en helt grei start på dagen. Dagens yoga ble unnagjort. Ei lang økt dagen før kjentes, men ikke verre enn at vi var ved friskt mot. 3 mil innaskjærs opp til Bergen måte jo gå greit tenkte vi.

Så var den den forbannede nordavinden da. Krysset over fra Sotra til fastlandet i le av noen øyer og det gikk bra, men så var det å ta kursen nordover. Det gikk sakte og vi sleit. Når strømmen gikk imot i tillegg var det rett før vi mistet motet. Vi hadde fått lovnad om å få plassere kajakker hos Puddefjord kajakklubb og seng ventet hjemme hos svigerfar. Elsa og jeg tok videregående kurs sammen. Hun er medlem i Puddefjord kajakklubb og når hun sendte bildet under var det ikke snakk om å gi seg.

Villig til å ta mye juling for å komme frem til disse

Dagen i dag ble et slit på sjøen. Vind i fleisen og masse rotete sjø som lett kan vippe deg rundt om du ikke følger med. Elsa og Yen kom oss padlende i møte, fantastisk! Vi ble guidet inn til kajakkluben fikk på tørt og tømt båter for lagring mens vi er i Bergen. Tusen, tusen takk til Puddefjord kajakklubb for lån av plass til båter og takk til Elsa og Yen som møtte oss på fjorden og organiserte alt. Det setter vi umåtelig pris på. Artig å bli møtt av Rune og Norunn også som følger med oss. Det setter vi også pris på.

Rune og Norunn sammen med Arne
Ankerdram med Elsa

I skrivende stund sitter jeg god varm og mett i en lenestol hos svigerfar i Fyllingsdalen. Vi har fått vasket tøy og utstyr er satt til tørk. I morgen blir det fiksing av båten til Trond og jeg skal plukke opp en ny nødpeilesender som er sendt fra leverandør. Det er meldt vind i mot i morgen, og jeg har sagt til Trond at jeg ikke gidder kjempe mot en dag til akkurat nå. Da hviler vi heller i morgen og gir gass på onsdag. Da er det meldt sønnavind. Kjøpesenter i Haugesund og bytur i Bergen. Kan fort bli forvent av dette. På onsdag må vi ut på sjøen igjen!

Mener å huske at GPS’en stoppet på 725 km i dag. Det skulle gi en etappe på 3,6 mil i dag det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s