Dag 21

Deilig å våkne i sengetøy hos Toralf. Morgenen ble brukt til å spise frokost og for Arne sin del drikke kaffe. Trond prøve å få organisert bringing av ny kajakk til Puddefjord kajakklubb slik at vi kunne få byttet. Det ble ikke enkelt. Løsningen vår ble da å ta låne oss ei kajakktralle i klubben og dra kajakken ut til terminalen. For de som er kjent i Bergen så ligger den der hvor Fjordline går fra. Gode 2,5 km hver vei. Med tralle uten luft i hjulene ble det da litt forbrenning i dag også.

På vei til terminalen med orange båt

På terminalen fikk vi hentet ut ny båt og vi fikk pakket og levert den andre. Grunnen til at båten ble byttet er at den tok inn vann i lukene. Det må nevnes at da Trond kontaktet Eian fritid om dette tok de med en gang affære og sendte en ny båt som er trykktestet. Det er bra service.

En liten pause i Nygårdsparken med ny gul kajakk.

Da ny båt var justert og på plass inn i reol igjen bar det inn til Platou sport for å hente nødpeilesender som var sendt fra leverandør. Den gamle hadde tydeligvis kortsluttet og ny ble sendt med over natta pakke til Bergen. Nå har vi begge sendere igjen, men vi bruker Trond sin til sporing.

Ellers kan det nevnes at Arne har fått tilsendt en mer passende åre fra Padlespesialisten. Jeg legger da igjen grønlandsåre i Bergen. Den er feil giret for båten og lager masse plask og lyd for å drive frem båten. Ser frem til ei euroåre som ikke er fullt så belastende for skuldre. Den store Werner Calypso blir med videre. Grei å ha når et krafttak er påkrevd.

Den orange åra avslutter turen her og den svarte starter turen her.

Etter at ny nødpeilesender var hentet ble det lunsj. Elsa kom også innom og hilste på. Koselig med lunsj i godt selskap.

Lunsj med Elsa og Toralf

Akkurat nå er det pizza og øl hos Toralf og det blir is og jordbær til dessert.

Vi legger av gårde tidlig i morgen for å få tidevannet rett vei gjennom Alversund. Nå er vi klare for villmarka igjen.

En kommentar om “Dag 21

  1. Legge igjen en Gearlab?! Galskap 🙂 Jeg elsker de årene og har to stk selv. Syng jeg kom over bloggen deres for seint til å hilse på i Bergen, men følger med videre. Rykker stadig nærmere nåtid i bloggen 🙂

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s