Dag 24

På dag 23 fant vi til slutt en teltplass i Korssund vi kunne leve med. Ikke mer en sånn helt ok. Det regnet i går og det ble matlaging i forteltet i regnværet. Vi gjorde også et forsøk på i fyre med bensinbrenner for å tørke klær. Det hjalp, men begrenset. Dag 24 ble da startet med blaut ull igjen på en litt uffsen plass. Kom oss i båtene og fikk etterhvert en grei start. Hvor lenge var Adam i paradis? Vår venn nordavinden kom selvfølgelig på besøk igjen. Må da for f..snart bli tomt med luft der oppe i nord. På redningsskøyta i Haugesund påstod han vi snakket med at fiskeriene der sa at når mai startet med nordavind så blir den på nord hele mai. Får håpe det var noe en fisker fant på i fylla. Begynner å bli dritt lei motvindspadling.

Snora som sørger for at roret holdes nede på kajakken til Arne røyk. Heldigvis var det like ved et skjær hvor det var fint å komme i land. Etter en del plunder og heft fikk vi fikset det. Nå har jeg budet inn ett strikk for å avlaste snora når jeg stryker over grunt vann.

Ble en arbeidsom tur over Stavsjøen. Brukte vel 2 timer på å krysse over. Sjøen var ikke veldig stor, men nok til at man må være på hugget. Da vi nådde andre siden var vi enige om at vi var slitne, turen over hadde tatt på. Fant ei fin vik til å sette opp teltet.

Trond etter kryssing av Stavsjøen. Sjekk vippebroen i bakgrunnen.

Deilig med en tørr ettermiddag. Fiskekaker og pasta smaker fortreffelig under sånne forhold.

Dagens ankerdram
Tørkestativ

Det er meldt vind imot i morgen også. Håper forholdene tillater at vi kommer oss inn til Florø og videre opp Frøyfjorden.

GPS’en stoppet på 865 i dag. Gir en etappe på 3,2 mil i dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s