Dag 30

Vi våknet i naustet til Trond på Skjelten og syntes egentlig vi hadde det bra. Frokost under tak og ved bord er bra. Da vår vert Trond dukket opp med kaffe på termos ble livet mitt veldig godt. Stakkars Trond drikker ikke kaffe. Vi fikk også med oss Trond sine hjortekarbonader. Disse blir middag på 17 mai. Takk Trond!

Etter å ha pakket og gjort oss klare la vi ut i tåka. Den var tykk som graut og vi så ikke mange meterne framfor oss.

Skodde

Heldigvis skulle vi følge land et godt stykke så det hadde ikke så mye å si. Da vi skulle krysse over til Dyna stoppet vi for å finne frem VHF for eventuelt å kunne varsle båter, men det kunne vi gjerne spart oss for tåken lettet da vi startet kryssingen. Vi fikk fine forhold og blikk stille opp langs sørsiden av Ortøya. Deilig å ha lunsj og kle av seg. På de fleste lunsjer så langt har vi måttet pakke oss inn for å holde varmen. i dag kunne vi ta en dupp i sola

Tåka i ferd med å forsvinne

Vi hadde får invitasjon til grilling i Elnesvågen fra Ragnhild Aas som er leder i Hustadvika padleklubb. Elnesvågen var innenfor rekkevidde med gode forhold så vi ga gass og vi hadde god glid i dag. Vi nådde Elnesvågen før kl. 20. Vi tatt imot med flagg, champagne og jordbær. Bedrer enn det kan man vel ikke få det.

Ragnhild og Jenny tar imot oss.

Etter å ha fått plassert båter ble det grilling hos Ragnhild. Masse god grillmat, salater, godt øl og god vin. Fantastisk Ragnhild, og tusen takk for at de tar imot oss nå midt i stria før 17. mai.

Det kom fler til og vi fikk møtt noen av de hyggelige folkene som padler her i Elnesvågen. Igjen er det skikkelig stas å møte folk der vi ferdes.

Veldig trivelige folk i Elnesvågen

Det ble en hyggelig kveld og jeg og Trond storkoste oss. Elnesvågen er en liten omrokkert på ruta, men denne omkroken var virkelig verdt innsatsen. Nå ligger vi i deilig seng igjen, og nok en gang har vi møtt hyggelige mennesker. Vi er heldig!

Når det gjelder roret som skapte frustrasjon i går så har jeg vært i kontakt med Padlespesialisten. De skal sende wire. Det tenker jeg holder.

GPS’en stoppet på 1118 km i dag. En etappe på 6,2 mil kjennes. God natt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s