Dag 32

Ble inne natt på oss i natt også. Rangøya er et kjent stad for mange padlere da det ofte arrangeres kurs her, og det i tillegg er padlesamling her en gang i året. Trivelig og fint på Rangøya og praktisk med båtene rett utenfor soverommet. Veldig trivelig vertskap og flott natur.

Trond og Inge på Rangøya

Etter å ha pakket båter gikk turen gjennom skjærgården opp til Veggsundet. Litt imot i dag også, men ikke noe å snakke om.

Veggsundet

Etter Sveggsundet gikk ferden over Bremnesfjorden inn til Kristiansund. Her hadde Vanessa invitert til lunsj. Vi fikk deilige påsmurt, farris, melon, banan og jeg fikk kaffe! Fantastisk bra Vanessa og akkurat det vi trengte. Etterhvert kom Ingunn og Gunnar innom. Vi fikk en kjempehyggelig lunsj sammen. Som alltid er det hyggelig å treffe folk på veien.

Vanessa stilte med deilig lunsj
Hyggelig å treffe folk. Vanessa, Ingunn, Trond og Gunnar

Gunnar er aktiv i Røde kors og hadde mange gode tips til oss. Blant annet fikk vi vite at vi kan få tilgang på medisinsk ekspertise via VHF ved å be om «radio medico». Det hadde vært greit å vite da Leif ble dårlig ved Kragerø. Håper vi slipper å bruke det, men i tilfelle behov er dette en kjapp måte å få råd på dersom noe skulle skje.

Etter å lunsj gikk turen Årsundet. Jeg kom i går i skade for å si at vi skulle dra til Tingvollneset. Det er slik jeg forstår det ikke noe som heter det. Beklager feiltagelsen til alle på Tingvoll, en hver med fullført grunnskole bør vite at det heter Årsundet.

I Årsundet ble vi hentet av kona til Trond, Synnøve. Bilen ble lastet opp med båter og utstyr. Det betyr ikke av vi hverken anser oss som ferdige med turen eller har tenkt å benytte annet en padlåra for å komme frem til målet. I morgen er det hviledag og da går vi over båter og utstyr. På mandag morgen skal vi tilbake til akkurat samme plass som vi ble hentet for å fortsette.

Hjemme hos familien Eri ble det grillmat å få. Hyggelig å treffe familien til Trond. De har også fått et tilskudd til familien siden Trond dro på tur, Alba en nydelig liten Alaska husky valp. Mer om det senere.

Trond hadde estimert 120 mil til Årsundet. GPS’en stoppet på 1205 km i dag. Kan vi kutte ut slikt slark i estimeringen Trond og prøve å være litt mer presise?

I morgen skal jeg sove leeeeenge.

4 kommentarer om “Dag 32

 1. 🙂 Ja disse stedsnavnene er ikke alltid like enkle å forholde seg til (forstår det er Trond som er sjefsnavigatør..:-) Etter bildene å bedømme så var det også Sveggsundet og ikke Veggsundet dere dro igjennom på lørdag:-) (men samma det…. fint er det)

  Liker

 2. Trivelig å følge dere på turen og ekstra morro når dere nærmet dere vakre Tustna. Gjorde klar vaffelrøra, primusen, vaffeljernet og kajakken for å møte dere i Hammarsundet, men hva skjer? Jo dere valgte padle innafor på Tingvollsia. Og om ikke det var nok, dere tok en dags pause og da må jeg bare pakke sammen og kjøre hjem til Trondheim. Men husk å få med dere yttersia av Tustna neste gang for der er det nydelig å padle. God tur videre på denne utrolig flotte turen. Kjell

  Liker

  1. Så synd vi ikke fikk truffet deg. Trond ville hjemom en tur. Hyggelig at du hadde planlagt å møte oss. Vi treffes kanskje på sjøen en annen gang😀👍

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s