Dag 35

Da jeg våknet i morges var til den deilige lukten av nybakt brød. Anders hadde vært oppe tidlig og sett igang steiking av brød til frokost. Brødet smake så godt at det var vanskelig å stoppe for en glupsk padler.

Etter frokost var det tid for pakking. Mette hadde også kommet innom og hadde med masse godt til å putte i båten, deilige påsmurte rundstykker, øl, elggryte og farris. Elggryta spiser vi i morgen, men vi har allerede spist rundstykkene. De var deilige. Takk Mette!

Vi tok turen over Ramsøyfjorden fra Smøla til Hitra. Ble litt vind og litt sjø, men helt innafor å padle i. Kom oss greit over og videre inn til Sæbuøya. Nå ligger vi naustet til Olav og venter på at de to karene fra Kvikne skal dukke opp. Det ble en kort etappe i kajakk i dag så vi har hatt god tid til å slappe av.

Blir ingen bilder i dag da mobildekningen her ikke er god.

GPS’en stoppet på 1272, tror jeg. Bare skarve 1,3 mil i dag.

Planen i morgen er å gå utsiden av Hitra og kanskje krysse over til Storfosna. Vi får se hvor langt vi rekker.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s