Dag 40

Dagen i dag ble ikke slik vi hadde håpet. Leif lurte på om alt var OK. Følte seg ikke helt i slaget, men ville prøve likevel. Det ble etterhvert mange stopp og han slet med at han ble andpusten selv ved lav belastning. Han lot seg etterhvert overtale til å bli slept. Jeg og Trond vekslet på å slepe og på å padle bak sammen med Leif.

Fint å bo på camping

Vi kom etterhvert frem til Bessaker. Etter diverse telefoner ble det klart at Leif skal inn til legevakten på Namsos sykehus. Han er nå på vei dit i taxi. Min kjære Torill er på vei fra Trondheim for å plukke opp Leif sin båt og utstyret hans. Jeg er jommen heldig som har ei som henne å dele livet med.

Dette ble en dag med mye følelser for oss. Leif var tydelig lei seg for å måtte innse at det ikke gikk denne gangen heller. Jeg og Trond kjente virkelig på det å gå glipp av Leif sitt selskap videre. Det var så utrolig koselig å være oss tre igjen. Viktigst av alt er uansett at det ikke skjedde noe dramatisk underveis og at Leif nå får hjelp og blir tatt vare på av helsepersonell. Kongen av padling er ikke død, han har ikke abdisert, han er bare innom for en ny reparasjon.

Nå må jeg innrømme at det er litt tungt å hente frem nødvendig motivasjon. Håper jeg ser lysere på det i morgen.

Vi har fått leid oss en leilighet for natta og blir her i Bessaker til i morgen. Når Torill kommer lesset vi opp båt til Leif og pakker utstyret i bilen for transport til Trondheim.

I morgen går ferden videre nordover. Det meldes om fine vindforhold og vi har masse fine områder foran oss nå, med skjermet og smult farvann.

Ikke sikker på hva GPS’en stoppet på i dag., men tror det var 1428 som vil gi 18 km i dag.

En kommentar om “Dag 40

  1. Vi sender varme hilsninger og ønsker god bedring til Leif. Ønsker masse lykke til videre til deg og Trond. Hilsninger fra Tove og Bjørn

    Likt av 1 person

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s