Dag 41

Leit å lesse opp Leif sitt utstyr og kajakk igjen i går.

Leif sin kajakk klar for tur til Trondheim

Lyspunktet for min del er at da fikk jeg se Torill igjen. Hun ble ikke lenge da det er ferje som skal rekkes og jobb som må skjøttes i dag, men vi fikk da litt tid sammen.

Kjekt å få Torill innom

Ble ikke så tidlig av gårde på oss i dag, men med rævbør og fine forhold kom vi greit i gang.

Bessaker. Vi bodde på loftet over det gule huset, butikken. Kjempegrei leilighet.

Da det var tid for lunsj var vi kommet til Buholmråsa. Fant en fin plass til lunsj og når solen viste seg ble det en liten formiddagsdupp igjen, deilig! Vi har blitt enige om å gire ned litt. Noen litt for lange og harde etapper i motvind har tappet oss for energi. Skal vi vare helt frem må vi unngå sånne etapper, dersom det ikke av spesielle grunner er nødvendig.

Trond på vei inn til Buholmrosa

Etter lunsj fikk vi en litt humpete tur. Var merkelig mye bølger og dønninger. Gikk en del brott der ute også, så vi måtte følge med. Uansett så gikk det greit unna. Vi fant ei fin vik på Bjørøya hvor vi har slått oss til. Hadde rigget oss til for å lage mat ute, men så lå det an til å komme ei skur, og i panikk berget vi alt inn i teltet. Her ble det surret svinestek og marinerte poteter, akkompagnert med en Newcastle Brownale. Smakte godt! Må bare si at vi er utrolig fornøyde med teltet vårt, Exped Pegasus. Utrolig greit å kunne krype inn og lage mat når det er dårlig vær.

Middagen i dag

Til dessert ble det vaniljesaus og ankerdram.

Dagens dessert

Hadde husket feil fra GPS’en i går. Den stoppet på 1426 i går. Da ble det 16 km i går og ikke 18 slik jeg skrev. I dag stoppet GPS’en på 1474, altså 4,8 mil i dag.

I morgen går ferden videre mot Rørvik. Vi håper å treffe en gjeng fra TKK som skal padle fra Rørvik til Trondheim. De starter i morgen så vi bør få til å treffes. Det hadde vært artig.

En kommentar om “Dag 41

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s