Dag 42

Morgenen i dag var kald. Klokka til Trond viste 5,5 grader. Ikke akkurat sommer ennå. Fikk etterhvert pakket telt og utstyr og var klare på vannet kl 10. Det vil si 3 timer etter at vekkeklokka kimte. Her er det potensiale for å være mer effektiv. Vi var litt spente på Folla i dag, men reisen opp til Folla og over Folla ble kjempefin med store slake dønninger og rævbør hele veien.

Mange fine velholdte plasser å se langs land

Vi hadde avtalt å møte gjengen fra TKK som hadde startet i Rørvik, i Abelsvær. Vi kom først frem og skiftet og tok oss en liten lur mens vi ventet. Etterhvert dukket gjengen opp. Veldig artig å treffe kjente med felles interesse. Broderen, Leiv var med i følget. Artig for meg å få se han igjen og slå av en prat.

Gjengen fra TKK kom etterhvert sigende
Sprek gjeng med dyktige padlere fra TKK

Det ble en hyggelig lunsj og tiden gikk. For meg og Trond ble det et opphold på ca 3 timer. Vi pakket sammen og nordgående og sørgående tur ønsket hverandre god seilas. Jeg og Trond hadde fortsatt vinden i ryggen og holdt god fart oppover. Hadde egentlig tenkt å rekke butikken i Rørvik i dag, men da vi nærmet oss fant vi en fin plass å telte. Selv om lysten til å vinne terreng er der, så bestemte vi oss for å stoppe. Vi har tross alt blitt enige om å gire litt ned. Da blir det heller tidlig opp i morgen for å handle på butikken. Vi kan kjøpe noe til frokost der også, så slipper vi å styre med det i morgen, effektivt.

Ikke langt over til Rørvik

Snakket på telefon med Leif i dag. Han er fortsatt på sjukehus i Namsos og har det etter forholdene bra. Han skulle gjerne vært her med oss. Det forstår vi og vi skulle så alt for gjerne hørt snorkingen hans i naboteltet. Det får bli på en annen tur senere

GPS’en stoppet på 1516 i dag. Om vi ikke har regnet feil på totaldistansen har vi gjort unna halve distansen nå. Det måtte feires med en ankerdram og en god øl til middagen, synes vi. Dagens etappe ble 4,2 mil.

Til dere som leser dette ikke glem innsamlingen til «one familie no borders». På vår Facebook side kan dere bidra. Takk til dere som allerede har bidratt! I skrivende stund er det kommet inn 7373 kr. Det er kjempebra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s