Dag 43

Våknet til plaskregn i dag. Trond foreslo at vi ut skulle drøye et par timer for å se om det gikk over. Ingen protester fra meg. Da vi endelig bestemte oss for å stå opp fikk vi et lite opphold i regnet og fikk berget sakene rimelig tørt inn i kajakken. Surt og utrivelig var det. Vi tok turen over sundet til Rørvik og dro båtene opp på brygga til kystmuseet. Derifra var det en kort tur bort til COOP.

Krykja har slått seg til på takene i Rørvik

På COOP var det vaniljesaus og sjokolade på tilbud. Det passet jo oss godt. Fikk også kjøpt oss litt frokost som ble fortært i oppvarmede butikklokaler. Var innom på kystmuseet for å høre om vi kunne få fylle vann. Hyggelige folk som jobbet der, så vi fikk vann og en hyggelig prat.

Ferden gikk så videre nordover med god bør i ryggen og et mildt sagt skiftene vær. Solgløtt som gikk over i noen skikkelige floskurer. Det eneste som ikke skiftet var temperaturen. Kaldt og rått i hele dag.

Regnbue

Var ikke så lett å finne le for vinden i pausen i dag, men fant etterhvert en plass hvor vi kunne søke ly.

Plast preservert hus

Vi har nå passert Leka, og i morgen går turen forbi Kvaløya opp mot Brønnøysund. Ikke mye mulighet for tørk av klær ute, så vi hentet bensinbrenneren til Trond og fyrte opp inne i teltet. Padleull ble (nesten) tørket på kroppen inne i oppvarmet telt.

GPS’en stoppet på 1560 km i dag. Det skulle vel gi 4,4 mil. Helt greit på en dag som startet sent med butikk besøk.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s