Dag 45

Ja hva skal man si om starten i dag. Nok en blaut og hustrig deg. Yr strør ikke akkurat om seg med to sifrede tall på værmeldingen for tiden.

Ble en vindfull tur over til Ylvingen ( kjent fra TV serie). Fikk en skikkelig floskur på vei over. Da var der bare å vende bauen mot vinden og stå den av. Holde jamt tempo imot til det ga seg før vi vendte opp på rett kurs igjen. Kom etterhvert greit over til Ylvingen.

Fortsatte opp landet mot Helgeland sin indrefilet, men fikk mye skvalpeskjø. Ble litt arbeid å komme frem med sjøen i siden hele tiden.

Trond i nok en hustrig pause

Vi jobbet oss gjennom noen km med sidesjø og landet til slutt på Brasøya hvor Tanja holder til. Det er Tanja Irene Hansen som har vært på diverse kurs med Trond, er en formidabel padler og en av de beste vertene du kan tenke deg. Vi har fått servert lokalt lammelår av villsau og god vin og øl. Lett glad inni meg når jeg legger meg. Takk Tanja, det har vært helt fantastisk å komme hit.

Tanja varter opp

I morgen skal vi ikke klipe i padeåra. Da skal vi pleie bakrus, dra på lokal handel og bli med på lokalt bokbad. Livet kunne vært værre, og kanskje kommer sommeren!

GPS en stoppet på 1571 tror jeg. Ble altså 4,9 mil i dag.

God natt!

En kommentar om “Dag 45

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s