Dag 46

Her på Brasøya har vi hatt det fint. Tanja har stelt godt med oss og virkelig vist oss hva Nord-Norge kan by på av gjestfrihet.

Vi har brukt dagen til å dra på butikken, gått tur og vært på bokbad. Vi startet med en tur på butikken, en skikkelig nærbutikk med kafé i samme lokale. Vi som padler lengre turer er helt avhengige av at det er butikker som dette. Her kommer en oppfordring til å handle lokalt når man er på tur. Ikke fyll opp bilen i byen, vent til du kommer frem og støtt disse viktige hjørnesteinene i de samfunnene dere besøker.

Trond, Tanja og Arne

Etter tur på butikken ble det fottur opp til det høyeste punktet på øya, Svartåsen (39 moh) Flott utsikt over Helgeland der oppe, og så har de laget en genial gapahuk som kan snues med vinden.

Panorama på Svartåsen

Fotturen endte på det tidligere bedehuset. Her ble det bokbad med Kim Småge. Artig å høre om forfatterskapet hennes og når tiden tillater skal jeg sjekke ut bøkene hennes.

Kim Småge

Vi har truffet utrolig masse trivelige folk her på øya. Jeg kan godt forstå at Tanja trives her. Her blir man en del av et samfunn og man blir sett. I tillegg ligger øya i vakker og vill natur.

Nå har jeg og Trond virkelig fått etterlengtet hvile. Vi har fått vasket ulla igjen, skylt drakter og tørket telt. Vi var dyktig slitne da vi kom hit. Regner med at når vi våkner i morgen så er batteriene ladet og vi er klare for å ta fatt på nye padledager. Tusen, tusen takk for mat, drikke, husly og ditt magisk smittende gode humør Tanja. Jeg tar med meg Torill og besøker deg senere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s