Stemningsrapport fra Skårøya

De rustne menn har hviledag på en øy i Nordland. Litt lenger sør hadde de også et lite stopp på Skårøya på Hitra. Der var det god stemning, med trekkspill, øl og prat og her er en stemningsrapport fra den kvelden.

Informasjon om lydbildet i denne videoen: Ole, med trekkspill, synger en svensk sang av Evert Taube om livet på havet. Ellers er det bakgrunnsmusikk, og lite snakk som kan oppfattes. Bildene og de smilende ansiktene forteller aller mest.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s