Dag 47

Da var det tid for å bryte opp fra Brasøya og ta farvel med Tanja. Må innrømme at jeg gjerne skulle blitt lenger der på øya, det har vært så fint å være her, men vi har et mål vi ønsker å nå og kan ikke ligge for lenge på ryggen.

Tanja vinker farvel

I dag hadde vi fin vind i ryggen i starten av dagen. Temperaturen har økt et hakk. Det virker som den verste kulda er slått ut av lufta. Det gikk fort opp mot Sandnessjøen. Vakkert med Dønna på den ene siden og De Syv Søstre på den andre.

Trond med De Syv Søstre i bakgrunnen

Etter å ha passert Sandnessjøen var det tid for lunsj. Vi tok sikte på et naust med ei fin strand. Døra på naustet stod åpent, og ikke lenge etter kom Ronny i traktoren sin. Han syntes det bare var hyggelig at vi gjorde strandhogg ved naustet hans. Vi fikk en hyggelig prat og Ronny stakk opp i huset og kom med kaffe, øl og brus. Takk Ronny. Du bekrefter det folk sier om gjestfrihet i Nord-Norge.

Hyggelig møte ned Ronny

Etter å ha satt til livs gryterett og ferske rundstykker fra Tanja, gikk turen videre. Vinden snudde litt på nord men ikke så mye at det ga grunn til å klage. Vi har valgt å legge oss inn mot Hugla for å få mest mulig le for østaværet som er meldt i morgen. På Hugla fant vi ei fin vik med flott utsikt til Lovund og Træna. Vi har som sagt tidligere bestemt oss for å gire litt ned, så selv om vi sikkert kunne fortsatt noe lenger bestemte vi oss for å gå i land.

Utsikt mot Lovund

Sola skinner og vi har kost oss med ankerdram, laks til middag og ølen vi fikk fra Ronny. Vi kan sitte ute på Exped stolene våre og kjenne at sola varmer. Det føles godt, og jeg må innrømme aldri så lite fortjent. Med P1 på radio er da ikke livet så ille.

GPS’en stoppet på 1708 km i dag. 4,6 mil i dag.

Det er nå samlet inn 13233 kr til One Family No Borders. Snart halvveis til målet. Takk til all dere som har bidratt. For dere som ønsker å bidra så gå inn på Facebook siden vår, det er enkelt å bidra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s