Dag 48

Pakket ned telt og utstyr og la ut fra Stranda på Hugla. Det ble vind midt imot og vinden lå mye mer på nord enn meldt. Bakset oss opp 4 km langs land i vinden før vi fant ut at det var nytteløst. Kom oss på land i ei vik som hadde ei hytte med en lun veranda. Her slo vi oss til, strippet av oss tørrdrakter, tullet oss inn fjellduker og tok oss en blund.

Man får prøve å hvile når man kan

Var godt å slappe av litt. Sov dårlig i natt. Blir statisk til bena å sitte i samme stilling i kajakken hver dag, noe som har resultert i en verkende legg. Når det i tillegg var noe helning der jeg lå, og jeg klatret på underlaget store deler av natta ble det lite søvn.

Tanja hadde sendt med oss lapskaus og den ble fortært med stor lyst når vi våknet til. Etter et par timer hadde Vinden løyet litt og vi kom oss på vannet. Kom oss greit over fra Hugla til Handnesøya. Fulgte landet opp på østsiden og fikk litt le der, men da vi kom frem på neset hvor vi skulle krysse neste fjord blåste det friskt og det var godt med sjø. Ser ut til at det blir en slags trakteffekt gjennom sundet her. For ikke å svi av alt kruttet uten å få noe igjen, ble vi enige om å gå til land.

Etter en prat med en av de som driver gård i Handsteinvika viste det seg at det var mulig å få leie hus her. Vi slo til med en gang. Det er meldt regn i morgen, men lite vind, så da kommer vi oss nok videre.

Trond i sofaen

Nå har vi fyrt i peisen og skal snart ha elgskav og potetmos til middag. Kunne hatt det verre.

GPS’en stoppet på 1723 km i dag. Ble bare skarve 15 km i dag. Håper og tror morgendagen gir bedre gli.

Det kommer stadig nye bidrag til innsamlingen vår for On Family – No Borders. Takk til alle som har bidratt. Vi er nå oppe i kr. 14 423. Via FB-siden vår er det enkelt å bidra.

En kommentar om “Dag 48

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s