Dag 53

Det har vært godt og påtrengende med en hviledag i dag.

Jeg har slitt med betennelse i leggene. Spesielt venstre legg har holdt meg våken om nettene. Tror det er statisk og ensidig belastning, i tillegg til at jeg har en historikk med betente legger som er årsaken. Har prøvd tøying, tå-hev, løping på stranda om natta og en god dose av vokabularet som ville gitt husarrest i barndommen. Ikke noe har løst det ennå. Ble tipset om at det finnes leger som kan nås via nettet. Lastet ned appen KRY og ble etterhvert kalt opp av en lege. Vi var enige om at det neppe er blodpropp da jeg kjenner det i begge legger. Utfordringen er at jeg skal gjøre det samme som satte igang plagene i mange dager ennå, og ikke har tid til å hvile til det går over. Løsningen blir Ibux 400 mg tre ganger om dagen. Dersom det ikke avtar innen 2-3 dager blir det fysisk legebesøk. Tenker også at jeg stiller frem pedalene ett hakk for å gi litt mer rom til beina. Håper det hjelper og at jeg får litt bedre søvn.

Lå utpå i dag, men kom oss etterhvert opp og fikk i oss frokost og fikk vasket ulla vår. Etter en del sløving lånte vi sykler her på gården og syklet de 3km inn til handelsstedet på Kjerringøy. Det hadde nok vært kortere å padle, men det var helt uaktuelt. Godt å gjøre noe annet.

Vi fantes serveringssted og fikk akkurat kjøpt det siste av lunsjbuffén. Sammen med godt lokalbrygget øl smakte det godt. Hadde akkurat fått i oss maten da Ulf Stordalmo dukket opp. TKK-padler og god venn. Han er på besøk hos sin mor i Fauske og hadde tatt turen ut på Kjerringøy for å treffe oss.

Plutselig stod Ulf der

Storartet å få besøk av Ulf. Som alltid god humor og fornuft å finne der. Han hadde med både mat, øl, dram og nøtter til oss. Utrolig trivelig at han orket å ta turen helt ut hit for å treffe oss. Gir energi slikt! Takk Ulf!

Fornøyde karer

I morgen skal vi opp tidlig. Det er OK meldinger i morgen tidlig så vi håper å komme greit over Nord-Folda, men etterhvert er det meldt mye regn og nordavind. Håper det endrer seg snart og at sol, sommer og stille vær er i anmarsj.

Ikke glem dem som trenger hjelp. Støtt One Family- No Borders. Dere kan støtte via vår FB side.

2 kommentarer om “Dag 53

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s