Dag 55

Angret ikke på at vi valgte å stoppe i gapahuken da vi våknet kl 0400 i dag morges. Det bøttet ned og var surt. Vi ville opp tidlig for å utnytte det at det var meldt litt mindre vind fra morgenen.

Fikk vinden litt imot over mot Engeløya men sjøen lå flat og det var bare å jobbe. Fra vi passerte nordspissen på Engeløya bød Vestfjorden opp til dans. Det ble grovere sjø og vi måtte øke fokuset noen hakk. Ble noen strevsomme og hustrige timer i kajakken. Like før Øksenodden på Lundøya tok vi en rask stopp for å hive i oss lunsj. Kaldt og bløtt i lunsjen.

Strandhugg for å få i seg mat

Så var det bare å komme seg på vannet igjen og fortsette den humpete ferden. Et stykke opp langs Hammarøya tok vinden seg enda mer opp. Med sjø som går inn mot bratt berg fant vi det fornuftig å snu og søke havn. Ble en kilen tur tilbake med stor sjø i ryggen, men vi kom oss inn bak et nes. Mens vi sikret båter og ordnet med utstyret begynte sola å titte frem. Sliten som jeg var tok jeg like gjerne en liten dupp inntil naustveggen.

En sliten rusten mann

Nå låner vi en veranda for å sove på. Det er meldt sol i morgen, men dessverre en del vind. Litt usikker på om vi må vente på å komme videre. Vi får se hvordan det ser ut i morgen. Sol er uansett bra. Vi har ikke hatt for mye av det i det siste.

Vårt nattlige leie

GPS’en stoppet på 1988 km i dag. Ble altså 41 km i kajakken i dag. Noe av dette gikk dessverre i revers, men det var fornuftig å snu i dag.

Innsamlingsaksjonen til One Family-No Borders ha passert 1800. Så flott! Takk til alle dere som har bidratt! For dere som vil bidra så se på FB siden vår.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s