Dag 62

Våknet tidlig på morgenen på innsida av Senja. Fikk i oss frokost og pakket båter. Planen var å få med seg floa innover Finnsnesrenna. Vi tror for så vidt at vi traff rimelig greit på den, men den forbannede nordavinden oppveide alt vi eventuelt kunne tjene på strømmen. Ikke noe sjø å snakke om, men jobbing mot vinden det meste av dagen i dag også.

På Gibostad ble det lunsj på det lokale samvirkelaget. Her serverte de burger. Trond greide faktisk å velte nedpå to, ingen bunn i den mannen.

Etter Gobostad la vi oss så langt opp mot land som mulig for å prøve å lure oss unna vinden. Her fikk vi nærkontakt med en flokk niser som dukket opp rett rundt båtene våre.

Om dere seg godt etter ser dere finnen på i nise

Nå har vi kommet frem til Sørvika ikke langt fra Aglapvik. Her har vi vært så heldig å få låne hytta til Dag, ei hytte som ligger flott til like ved ei fantastisk strand. Tusen takk Dag. Utrolig snilt av deg å låne oss hytta di.

Stranda i Sørvika

I morgen håper vi å komme oss inn til Tromsø.

GPS’en stoppet på 2226 i dag. Ble 4,6 mil i da.

Innsamlingsaksjonen holder omtrent tritt med oss og har nå passert 22 000. Det er nesten 10 kr pr padlet km. Fortsetter det slik når vi målet også for den. Takk til alle som bidrar.

En kommentar om “Dag 62

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s