Dag 63

Stod opp og pakket oss ut av hytta i Sørvika. En fin morgen, med sol og lite vind. Ble fin tur over fjorden til Kvaløya. Håpet å komme litt mer i le for nordavinden der. Det hjalp litt, men vi fikk den likevel imot etterhvert. Fjorden på innsiden av Kvaløya kalles Straumfjorden og den levde godt opp til navnet. Timingen i forhold til å bli med floa innover var bra. Etterhvert oppveide straumen godt og vel nordavinden og vi holdt god fart innover. Vi hadde blitt tipset om Rystraumen av Ingrid i Tromsø Havpadleklubb. Da vi kom dit forstod vi hvorfor. Det gikk så det suste gjennom sundet. GPS’en viste over 15 km/t til tider. Ville ikke hatt den imot. Da tror jeg ikke det hadde gått fremover.

Pool fans også i nord

Stoppet på Grindøy like før Tromsø for å spise lunsj. Etter det gikk turen på vestsiden av Tromsøya opp til naustene til Tromsø Havpadleklubb. Her ble vi møtt av en fin gjeng med padlere. Ble mottatt med flagg og fikk servert øl. Igjen viser Nord-Norge at folket som bor her er av det sympatiske slaget. Utrolig hyggelig å bli møtt på den måten! Takk til Tromsø Havpadleklubb for hjelpen!

Flagg og greier når vi kom.
Trond og Ingrid. To fantastiske representanter fra Tromsø Havpadleklubb

Trond sin kusine Turid Som bor i Tromsø kom og hentet oss på klubben. Nå har vi fått dusjet, vasket sur ull, spist deilig middag og kost oss hjemme hos Turid og Tor. Turid kjørte meg også for å hente noen deler som var kommet med posten. Fikk da en tur rundt hele Tromsøya. Artig for meg som aldri har vært i Tromsø før. Har faktisk aldri vært så langt nord før heller. Trond er ute for å se sin sin niese spille forballkamp og jeg bare slapper av. Tusen takk til Turid og Tor for at dere har tatt imot oss. Vi er utrolig takknemlige for det.

I morgen skal vi visstnok intervjues av NRK Troms. Det kan jo bli spennende.

GPS’en stoppet på 2266 i dag. Da ble det 4 mil i dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s