Dag 66 og 67

Vi har kost oss og slappet av her i Nordreisa. Klær har blitt vasket, gadgets har blitt ladet, handling for turen videre er unnagjort, vi har sovet godt i seng og vi har spist og kost oss.

Deilig med taco og øl. FV: Trond, Jon Alfred, Trond og Anders

Tørrdrakten min hadde forresten delaminert flere plasser, og jeg har syntes at jeg blir litt vel blaut i drakta. Sånn kan jeg ikke ha det når vi skal opp og møte Barentshavet. Padlespesialisten hadde Kokatat sin Odyssey på lager, så da ble den bestilt og sendt med ekspresspakke opp til Nordreisa. Padlespesialisten håndterer også reklamasjonen på drakten som hadde delaminert for meg. Behagelig å ha en god samarbeidspartner på turen. Har tidligere fått god hjelp med både ny åre, nytt spruttrekk, wire til roret og nå ny drakt. Bra service!

Arne har fått på seg ny tørrdrakt på catwalken.

Nå har vi egentlig greit med tid opp til Hammerfest hvor vi skal møte Sam som kommer på ettermiddagen den 28. Har leid oss leilighet i Hammerfest fra 27. til 29 på AB&B, så vi håper å få et par dager der til å slappe av på også. Greit å ha ressurser til overs når vi starter på Finnmarka, den mest utfordrende delen av kysten vår. Her blir det lange kryssinger og lite å gjemme seg bak. Må innrømme jeg er spent.

I første omgang må vi komme oss opp til Hammerfest. De første dagene ser bra ut og det ser endelig ut til at vi skal få vinden i ryggen. Etter det er det meldt litt mye vind. Får håpe det blir forhold som tillater padling.

Jeg og Trond sier nok en gang takk for gjestfrihet og hjelp. Nordreisa har vært en utrolig hyggelig og vakker plass å samle krefter på. Takk til familien Eri/Bråstad. Trond er jo tjukke slekta og kjenner denne gjengen fra før, men for meg er dette nye bekjentskaper. Det har vært utrolig hyggelig å møte dere!

I morgen skal vi inn i tørrdrakter, på med vest, tre ræva gjennom sargen, feste spruttrekket og sette åra i vannet igjen. Denne gangen med litt fornyede krefter. Håper og tror vondtene er så godt som borte og at vi får en fin seilas videre.

4 kommentarer om “Dag 66 og 67

 1. Fint att läsa om er tur! Jag ligger i tältet i Seglvika, 24 km nordost om er, om er Spotposition stämmer. Jag hittar inte Nordreisa på kartan. Jag har paddlat från Grense Jacobselv och ibland följt er tur/blogg. I morgon korsas våra vägar. Önskar er all lycka med Barents hav.

  Liker

  1. Hei,
   Nordreisa ligger et stykke inn i landet. Vi starter fra der vi stoppet på Storstein på Kågen i morgen tidlig. Tenker da å ta sør-øst side av Laukøya før vi krysser over til Seglvik. Kanskje treffes vi på overfarten?

   Her du en blogg eller Facebook-side vi kan følge?

   Liker

   1. Ok. Då tar ni den långa överfarten. Då kanske jag gör det samma. Jag hade annars tänkt att gå via Rödöy och Hauköya för att få kortare överfarter. Jag får se hur jag gör när det är dags och när jag kommer iväg. Oavsett svårt att se varandra på så stora vatten. Jag har ingen blogg men ni hittar min Facebook men jag skriver inget om paddlingen där.

    Liker

 2. Vi ser været an i morgen, men tror vi tar den lange overfarten.

  Om vi ikke treffes på vannet må du ha riktig god tur sørover.
  Padle sikkert😄👍

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s