Dag 26

Fikk en fin reise fra Gulen opp på baksiden av Bremangerlandet. I godt vær er det veldig vakkert der inne i fjorden med høye snøkledde fjell rundt.

Trond med Vingelelva i bakgrunnen

Etter lunsj gikk turen i god medvind opp forbi Måløy og videre ut til øya Silda. Her syntes vi det ble såpass friskt at vi stoppet en stund på Silda. Etter å ha sjekket været diverse ganger så vi at vi kunne rekke over før vinden kom. Vi satte oss i båtene og ga god fart over Sildagapet. Var en del sjø, men ikke dramatisk, og vinden var snill på hele turen over. Landing ble det i Indre Fure.

Hornelen, den høyeste sjøklippen i Europa

På Indre Fure har vi blitt tatt inn hos Marit og Kjell. Fantastisk å bli tatt imot sånn og utrolig spennende å høre historier fra livet her på plassen. Skulle ønske det var sånne som Marit Kjell på hvert et nes. Mer om det i morgen.

Det er en gjestebok her hvor vi finner egne og kjente navn. Artig.

I morgen er det meldt rolig rundt Stadt så vi regner med å komme greit rundt. Skal likevel være glad når det er gjort. Stadt er noe vi har tenkt en del på på vei oppover.

GPS’en stoppa på 953 km i dag. 5 mil i dag, og med vind i ryggen et ikke kroppen helt nedslitt heller.

2 kommentarer om “Dag 26

  1. Fantastisk å følge dere! Spennende å lese det dere skriver hver dag! Tusen takk for at dere deler med oss👍🏻! Ønsker dere veldig god tur videre og nå ser det vel været lysere ut😄!
    Mvh. Else Faugli, Mysen

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s