Dag 28

Vi hadde lagt oss til ved et settefiskanlegg i Moltustranda. Ikke den store friluftsopplevelsen, og noe støy var det også, men for å være ærlig så får vi så masse natur og stillhet at et avbrekk ikke betyr det døyt. Det viktige for oss var flatt og tørt underlag. Uansett takk til grunneier som lot oss få campe.

Ikke akkurat villmarka

Dagens plan var å padle i underkant av to mil opp til Lidun som bor på Flø. Vi fikk god rævbør oppover. (Lærte at det kan man også kalle sjø som går samme vei som man skal, av Kjell på Indre Fure). Turen oppover kostet altså ikke så mange krefter.

Vi fant etterhvert det fantastiske huset til Lidun på Flø. Det er arkitekttegnet og ligger helt utrolig til ved stranda utenfor Flø. Skal prøve å huske å ta et bilde fra utsiden i morgen. PS! Lidun har leilighet som kan leies på korttids basis. For de som skal padle i området eller vil ha annen opplevelse i flott natur anbefales det på det sterkeste. Her ser du rett ut på øya Runde.

Lidun serverte kortreist hjort og selvdyrkede rotfrukter til middag. Himmelsk godt. Lidun er venn av Trond og de to har sammen hatt masse videregående kurs i padling. En meget kompetent og erfaren padler som forstår hva vi holder på med. Artig å utveksle erfaringer og få gode råd.

Middagen er servert. Trond og Lidun

Etter middag ble det handletur i Ulsteinvik. Kvelden ble avrundet med påskegodt, potetgull og veldig god rødvin.

Det skåles. PS! Sjekk utsikten

Takk til Lidun for gjestfrihet, og en smak av stil og finesse.

I morgen fortsetter vi videre oppover. Tenker kanskje å følge Nordøyene og passere utenfor Ålesund. Vi får se hvor langt vi rekker. Det er meldt nordavind, men ikke av særlig styrke.

GPS’en stoppet på 1022 km i dag. Ble bare to mil i dag, men vi hadde planlagt, og trengte litt hvile i dag.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s