Dag 39

Fint å være hele gjengen samlet igjen. Etter å ha fått på plass alt i båtene la vi av gårde med friskt mot fra Lauvøya og i retning Stokkøya. Nordavinden har tydeligvis ingen respekt for alder og ga Leif motstand på første dag etter oppstart. Vi kom oss likevel greit over til Stokkøya. Her ble vi møtt av Live og Sturla som begge har fortid fra TKK. Sturla er også en av de fire som padlet norgeskysten etappevis tidligere (Leif, Trond, Sturla og Hans). Sturla vet da godt hva turen vår handler om.

Trond, Sturla, Leif og Live

Sturla drive nå Skokkøya bryggeri. Vi fikk med oss hver vår flaske med IPA. Det smakte fortreffelig til fiskekaker i dag . Ølet anbefales av en rusten mann som brygger selv (Arne). Takk for øl, kake og kaffe Sturla og Live. Hyggelig å treffe dere igjen!

Fint å se ryggen på to karer foran seg igjen.

Ellers forløp dagen seg udramatisk, sånn bortsett fra at Leif knakk åra si. Den hadde vært brukket før så reparasjonen holdt ikke lenger. Vi har med reserveårer så det gikk greit, men vi må få bestilt en ny åre til Leif. Vi måtte jobbe mot sjøen hele dagen og etter vel 2,5 mil ble det lunsj stopp. Sola titte frem og vi bevilget oss alle en liten dupp.

Pause i ei fin lita vik

Da tiden var inne for å ta kveld så vi en camping plass inne ved land. Her på Hongsand camping ble vi ønsket velkommen, og ble servert ankerdaram an noen gjeste her, hyggelig.

Det skåles i godt øl fra Stokkøya bryggeri

GPS’en stoppet på 1410 km i dag. Det gir en etappe på 3,2 mil i dag. Helt innafor på en dag med motvind.

PS! Vi ønsker å bidra til noe positivt og har startet en innsamlingsaksjon for organisasjonen «one family, no borders». Sjekk Facebook og bidra gjerne dere også! Takk til dere som allerede har bidratt. I skrivende stund er det samlet inn 5000 kroner. Det er kjempebra!

Ellers så har vi vært en del å pressen på Møre. Legger ved litt av det som er skrevet om oss her.

Reportasje i Tidens Krav:

cover.pdf

reportasjen.pdf

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s