Dag 44

Helt OK å våkne i dag. Det var oppholdsvær og vi fikk pakket ned teltet rimelig tørt. Ulla vi prøvde å tørke på kroppen i går var sånn helt innafor.

Fikk god dytt i ryggen fra sønnavinden. På kryssingen opp mot Kvaløya ble det til tider bra surf. Det gikk fort oppover mot Brønnøysund. Litt før Brønnøysund ble det pause, hustrig sådan. Prøvde å få en liten dupp, men fant ut at det bare var å få legemet i båtene og padle seg varm.

Sørgående Hurtigrute møte nordgående rustne menn

Vi passerte fort gjennom Brønnøysund og begynte å lete etter teltplass. Har passert masse fine plasser på veien, men når man trenger en er den liksom ikke der. Ikke akkurat flatt som et stuegulv her, men det får duge. Nå fyrer vi primus i teltet igjen og prøver å få tørket ull igjen. Det lukter amoniakk her inne så ulla trenger nok snart en vask.

Klestørk og mobiltasting

Ellers går vi litt surr i dagene her, men Trond mener at vi skulle besøke Tanja på fredag og det er i morgen, så da tror vi det er torsdag i dag. Vi skal altså besøke Tanja i morgen. Hun bor på Brasøya og vi tenker å ta en hviledag der. Vi gleder oss til å treffe Tanja og vi ser også frem til å få hvile en dag.

GPS’en stoppet på 1612 km i dag. Da ble det 5,2 mil på oss i dag.

4 kommentarer om “Dag 44

  1. Dere har heftig framdrift! Leif sier dere har lovet ham å ta det litt med ro. Etter Brasøy, kanskje? 😉 Fortsatt god tur!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s