Dag 58

Ble en rolig morgen i fint vær. Tok oss god tid da vi likevel måtte vente på å få strømmen med oss siste del av Tjeldsundet.

Benyttet finværet til å få tørket teltbunnen

Trond timet strømmen bra så vi fikk den med oss under brua i Tjeldsundet. Vi hadde planlagt å besøke Anne-Britt som Trond har fartet rundt i Sør-Amerika sammen med i ungdommen. Da hun bor nord for Harstad og vi har planlagt å legge kursen øst noe lenger sør dro vi inn til Harstad Camping. Vi fant et fint naust hvor vi tenkte det kunne være greit å lagre båtene. Trond stakk opp til huset for å høre om det kunne være mulig å få legge igjen båtene der. Her møtte han et kjempehyggelig par. Ikke bare kunne vi legge igjen båtene, vi fikk lagre utstyr i naustet. Det er så hyggelig å treffe sånne folk.

Lars og Turid, trivelige nausteiere

Leggene mine verker fortsatt og holder meg våken, skuldrene verker og lysken svir. Det ble en tur til legevakten i Harstad. Endte op med en lang liste med remedier og beskjed om å knaske Ibux og Paracet jamt fremover.

Nå er vi hjemme hos Anne-Britt og Inge og har fått deilig elggryte.

Inge og Anne-Britt

Vi koser oss og slapper av. Så godt å bli møtt med en sånn gjestfrihet. Blir hviledag i morgen. Prøver å ta luven av noen betennelser og restituere litt.

GPS’en stoppet på 2113…tror jeg. Da ble det 2,5 mil i dag i så fall.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s